Fit for the Floor oefeningen voor sporten na complexe bevalling

Ik heb een cadeaubon gekregen

Wil je weten hoe de Fit for the Floor cadeaubon werkt, of welk Fit for the Floor lespakket met online oefeningen het beste bij jou past? Op deze pagina vind je alle antwoorden.

Hi, ik ben Floor!

Ik ben fysio- en manueel therapeut en bedenker van Fit for the Floor.

Het Fit for the Floor programma is voor de eerste drie maanden na je bevalling om verantwoord weer fit te worden.
Doe de test om te zien welk lespakket het beste bij jou past.

Heb je vragen? Stel ze me gerust via de chat.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen rondom het gebruik van de Fit for the Floor cadeaubon.
Mocht je nog steeds een vraag hebben, stuur dan gerust een bericht via de contactpagina.

Wat is Fit for the Floor?

Dit is Fit for the Floor. Vanuit mijn kennis als fysiotherapeute, ervaring als jonge moeder i.c.m. de benodigde literatuur, heb ik, Floor Wijma, dit protocol geschreven voor de pas bevallen vrouw. Hierin staat per week uitgelegd wat er in het lichaam van een vrouw gebeurd en welke oefeningen zij mag doen om voorzichtig toe te werken aan haar herstel.

Iedereen, elke zwangerschap en elke bevalling is anders. Daarom is er op hoofdlijnen een indeling gemaakt in drie groepen: het ‘reguliere’ lespakket voor na een rustig verlopen bevalling, het ‘aangepaste’ lespakket voor na een complexer verlopen bevalling en het keizersnede lespakket. Dit programma geeft een leidraad voor wat in ieder geval mag in de genoemde week per categorie. Dit met als doel zoveel mogelijk klachten onder moeders te voorkomen.

Het leven na de bevalling is namelijk hectischer en onvoorspelbaarder geworden. Vaak is tijdgebrek en demotivatie de bottleneck om gericht met oefeningen/ oefengroepjes aan de slag te gaan. Laagdrempeligheid en overzicht geeft dan ook hopelijk voor jonge moeders de mogelijkheid om toch zo efficiënt mogelijk met de juiste oefeningen aan de slag te gaan!

Hoe werkt de cadeaubon?

Ga eerst naar www.fitforthefloor.nl/kies-je-lespakket/ en bepaal welk lespakket het beste bij je past. Vervolgens vul je tijdens het afrekenen de unieke code in die je vindt op de cadeaubon. Hiermee vervallen de kosten van €19,95. Je hebt nu een account waarmee je kunt beginnen met de eerste oefeningen! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De Fit for the Floor cadeaubon is één jaar geldig vanaf de datum die op de bon staat.

Kan ik de cadeaubon inruilen voor geld?

Je kunt de Fit for the Floor cadeaubon niet inruilen voor geld.

Reviews van moeders

Ik zou het programma zeker aanraden aan andere moeders. Vooral omdat je de oefeningen thuis kan doen met duidelijke uitleg.

Merel
Ik startte helaas pas na 6 weken. Was héél graag vanaf week 1 begonnen om al eerder van mijn problemen rondom mijn bekkenbodemspieren af te komen. Erg fijn dus dat je dit aanbiedt vanaf week 1.
Tamara
Super, de combi tussen medische informatie en suggesties voor oefeningen per week. Ook fijn dat je al vanaf dag 1 kunt beginnen aan je herstel.

Maris
De filmpjes maken direct een duidelijke indruk. De drempel wordt lager.

Dunya

Supporters van Floor