Fitforthefloor-kraamcadeau-inspiratie-cadeaubon-kopen-online@2x

Koop een Fit for the floor cadeaubon

Ga je binnenkort op kraamvisite, naar een gender reveal party of babyshower en zoek je nog een origineel cadeau? Wij hebben het ideale kraamcadeau voor je! Koop hier eenvoudig een Fit for the Floor cadeaubon en wij sturen hem naar jou of je vriendin op.

Een gezond cadeau!

Wat leuk dat je een online Fit for the Floor lespakket cadeau wilt geven!
Met de Fit for the Floor cadeaubon geef je een volledig gevuld programma van oefenvideo’s cadeau. Om zo tijdens de eerste 3 maanden na een bevalling verantwoord weer fit te worden.

Tip: bekijk voor meer info, instructies en voorwaarden de antwoorden op de veelgestelde vragen hieronder.

Fitforthefloor-kraamcadeau-inspiratie-cadeaubon-kopen-ideal

Deel dit bericht op:

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen rondom de aanschaf en het gebruik van de Fit for the Floor cadeaubon.
Mocht je nog steeds een vraag hebben, stuur dan gerust een bericht via de contactpagina.

Wat is Fit for the Floor?

Dit is Fit for the Floor. Vanuit mijn kennis als fysiotherapeute, ervaring als jonge moeder i.c.m. de benodigde literatuur, heb ik, Floor Wijma, dit protocol geschreven voor de pas bevallen vrouw. Hierin staat per week uitgelegd wat er in het lichaam van een vrouw gebeurd en welke oefeningen zij mag doen om voorzichtig toe te werken aan haar herstel.

Iedereen, elke zwangerschap en elke bevalling is anders. Daarom is er op hoofdlijnen een indeling gemaakt in drie groepen: het ‘reguliere’ lespakket voor na een rustig verlopen bevalling, het ‘aangepaste’ lespakket voor na een complexer verlopen bevalling en het keizersnede lespakket. Dit programma geeft een leidraad voor wat in ieder geval mag in de genoemde week per categorie. Dit met als doel zoveel mogelijk klachten onder moeders te voorkomen.

Het leven na de bevalling is namelijk hectischer en onvoorspelbaarder geworden. Vaak is tijdgebrek en demotivatie de bottleneck om gericht met oefeningen/ oefengroepjes aan de slag te gaan. Laagdrempeligheid en overzicht geeft dan ook hopelijk voor jonge moeders de mogelijkheid om toch zo efficiënt mogelijk met de juiste oefeningen aan de slag te gaan!

Hoe werkt de cadeaubon?

Op de Fit for the Floor cadeaubon vindt de pas bevallen mama een unieke code. Daarmee gaat ze naar www.fitforthefloor.nl/kies-je-lespakket/ (of scant de QR-code op de bon met een smartphone) en bepaalt welk lespakket het beste bij haar past. Vervolgens vult ze tijdens het afrekenen de unieke code in, waardoor de kosten van €19,95 komen te vervallen.

Kan ik met iDeal betalen?

Jazeker! Je kunt de Fit for the Floor cadeaubon eenvoudig online betalen met iDeal of creditcard. Wanneer je op de koop-button hebt geklikt, krijg je een betaallink te zien.

BELANGRIJK: kies vervolgens de gewenste betaalmethode en vul je e-mailadres en het huisadres in waar je de cadeaubon naar wilt laten versturen. Na een geslaagde betaling wordt de cadeaubon binnen 3 werkdagen verstuurd.

Met het betalen van de cadeaubon ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Fit for the Floor.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

De Fit for the Floor cadeaubon is één jaar geldig vanaf de datum die op de bon staat.

Kan ik de cadeaubon inruilen voor geld?

Je kunt de Fit for the Floor cadeaubon niet inruilen voor geld.

Reviews van moeders

Ik zou het programma zeker aanraden aan andere moeders. Vooral omdat je de oefeningen thuis kan doen met duidelijke uitleg.

Merel
Ik startte helaas pas na 6 weken. Was héél graag vanaf week 1 begonnen om al eerder van mijn problemen rondom mijn bekkenbodemspieren af te komen. Erg fijn dus dat je dit aanbiedt vanaf week 1.
Tamara
Super, de combi tussen medische informatie en suggesties voor oefeningen per week. Ook fijn dat je al vanaf dag 1 kunt beginnen aan je herstel.

Maris
De filmpjes maken direct een duidelijke indruk. De drempel wordt lager.

Dunya

Supporters van Floor