Fit for the Floor oefeningen voor sporten na complexe bevalling

Aangepast lespakket

Maak hieronder je keuze: per maand betalen en opzeggen of ga je voor het voordelige Alles-in-1 pakket?
Mocht je nog vragen hebben vooraf, stel ze gerust via de live chat rechtsonder in je scherm.

Hi, ik ben Floor!

Ik ben fysio- en manueel therapeut en bedenker van Fit for the Floor.

Het Fit for the Floor programma is voor de eerste drie maanden na je bevalling om verantwoord weer fit te worden.
Doe de test om te zien welk lespakket het beste bij jou past.

Kies jouw abonnement

POPULAIR
Maand abonnement
7,95
/maand
  • 3,5 maanden
  • Opbouwende oefeningen
  • Per maand opzegbaar
  • Automatisch incasso
20% KORTING
Alles-in-1
19,95
/pakket
  • 3,5 maanden
  • Opbouwende oefeningen
  • Per maand opzegbaar
  • Betaal o.a. met iDeal

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je wellicht al een antwoord op je vraag. Kom je er toch niet uit?
Laat een bericht achter of gebruik de live chat, rechtsonder in je scherm.

Wat is Fit for the Floor?

Dit is Fit for the Floor. Vanuit mijn kennis als fysiotherapeute, ervaring als jonge moeder i.c.m. de benodigde literatuur, heb ik dit protocol geschreven voor de pas bevallen vrouw. Hierin staat per week uitgelegd wat er in jouw lichaam gebeurd en welke oefeningen je mag doen om voorzichtig toe te werken aan jouw herstel.

Iedereen, elke zwangerschap en elke bevalling is anders. Daarom is er op hoofdlijnen een indeling gemaakt in drie groepen: het ‘reguliere’ lespakket voor na een rustig verlopen bevalling, het ‘aangepaste’ lespakket voor na een complexer verlopen bevalling en het keizersnede lespakket. Dit programma geeft een leidraad voor wat in ieder geval mag in de genoemde week per categorie. Dit met als doel zoveel mogelijk klachten onder moeders te voorkomen.

Je leven na de bevalling is namelijk hectischer en onvoorspelbaarder geworden. Vaak is tijdgebrek en demotivatie de bottleneck om gericht met oefeningen/ oefengroepjes aan de slag te gaan. Laagdrempeligheid en overzicht geeft dan ook hopelijk voor jonge moeders de mogelijkheid om toch zo efficiënt mogelijk met de juiste oefeningen aan de slag te gaan!

Klachten kunnen ondanks dit programma altijd opspelen. Probeer altijd eerst terug te gaan naar de vorige fase oefeningen om te onderzoeken of dit de klachten doet afnemen. Herhaal dit daardoor langer, maar zorg ervoor dat je klachtenvrij bent voordat je opnieuw doorgaat naar de volgende oefeningen. Blijf je desondanks toch klachten ervaren, neem dan toch altijd contact op met een fysiotherapeut, arts of verloskundige bij jou in de buurt!

Wil je weten welk lespakket met oefeningen het beste bij je past, doe de test!

Wanneer start ik met betalen?

Bij de Alles-in-1 pakketten betaal je voor aanvang. Bij de maand abonnementen, oefen je een week gratis voordat het eerste maandbedrag wordt afgeschreven.

Wat is de opzegtermijn?

Opzegtermijn bij het aangaan van een licentie per maand is één (1) maand. Waarin de opzegging ingaat op de 1e van een nieuwe maand, met tenminste 1 volle maand ertussen.

Bij het aangaan van een vooraf betaald totaal pakket, is tussentijds beëindigen tussentijds mogelijk, voor pakketten vindt geen restitutie plaats.

Wat zijn de betaalopties?

Voor de Alles-in-1 pakketten, kun je zowel met iDeal als met creditcard en PayPal betalen. Voor de maandelijkse pakketten kun je met een creditcard of bank incasso betalen. Er wordt dan iedere maand een bedrag afgeschreven.

Ervaringen van andere moeders

Zeer uitgebreid programma. Fijn om te lezen in welke weken je waar bent qua ontwikkeling. Zo kun je ook in andere activiteiten inschatten wat je lichaam ongeveer aan kan.

Merel
Ik heb de training echt nodig gehad om weer helemaal de oude te worden.

Imke
Superfijn om op eigen gelegenheid vanuit huis aan je herstel te werken!

Barbara
Ik vond de opbouw in intensiteit prima. Ik ben gewoon terug gegaan naar de vorige oefening als iets niet lukte.
Lena